Употреба на Анаболни стероиди от Жени

Използване и употреба на Анаболни стероиди от Жени. – Звучи странно в едно изречение, но е факт, че употребата на стероиди при жените се увеличава. Използването на анаболи от жени се наблюдава не само в професионалния спорт, но и в нормалното ежедневие на манекени, фитнес модели и трениращите. Някои приемат стероидите за отслабване, за изграждане на чиста мускулна маса или за постигане на стегнато и хармонично тяло. Докато други, просто искат да имат големи мускули и да са силни!

Употреба и прием на Анаболни стероиди от жени.

Употреба на Анаболни стероиди от Жени в наши дни

Сигурно си мислите, че когато става дума за употреба на анаболни стероиди от жени, състезателките по културизъм са единствените дами, които добавят анаболи към менюто си! – Много грешите! Всъщност те съставляват много малка част от женското потребление на анаболни стероиди. Всеки спорт, който е свързан с физически възможности, данни или форма, има силна връзка между стероидите и жените. Лека и тежка атлетика, колоездене, фитнес, плуване, тенис, фигуристи, та дори и състезателките в конкурсите по бикини! Това не означава, че всички жени практикуващи тези спортове използват стероиди, но мнозинството е добре запознато с анаболните добавки. Освен това, има модели на тялото, жените които виждате да рекламират любимата ви протеинова формула или програма за отслабване, тренировка и т.н.. Разбира се, много от тях са и състезатели, но по един или друг начин те се допълват.

Употреба на анаболни стероиди от жени, правилна употреба и използване.

Що се отнася до употреба на анаболни стероиди от жени, тази връзка никога не е била толкова силна преди, колкото в днешни дни, и тя се засилва. Погледнете известните жени от преди 20 години и ги сравнете с днешните изваяни модели и състезателки. Смятате ли, че всичко това е само пластична хирургия? Или защото те имат най-добрите треньори в света? – Естествено, не! – Без анаболни стероиди и множество други препарати за повишаване на ефективността, женската изваяна физика, която виждаме напоследък, няма да съществува. Тези жени са разбрали нещо, което повечето мъже не; Анаболните стероиди създадат физика, която е невъзможно да се получи без тях. Разбира се, в сравнение с жените, много повече мъже използват стероиди! Но количеството дами, които го правят, би изумило повечето от вас.

Какво трябва да знаят жените, преди да използват анаболни стероиди

Анаболните стероиди могат да бъдат много вредни за жените по една конкретна причина: ако не се прилагат правилно те могат да унищожат женствеността им. Да, вярно е също така, че анаболните стероиди и жените могат да съществуват съвместно в хармония, но наистина трябва да се прилага с предпазливост и отговорна употреба. В тази връзка, по-безвредни анаболни стероиди за жени, които могат да се използват безопасно остават малко на брой. Освен това, употребата им трябва да е в изключително ниски дози.

Много дами, посягат към стероидите, без дори да знаят както са те всъщност и какво може да се случи ако не внимават. Те често си мислят, че това са някакви по-силни фет бърнъри или специални добавки. Обикновно са подбудени от подмятания, чути в залата или от някой псевдо инструктор (които са се развъдили напоследък).

Странични ефекти при жени

Всяка жена трябва да е наясно, че анаболните андрогенни стероиди се получават от основния мъжки полов хормон тестостерон и ако не е внимателна, тя лесно може да покаже мъжки черти. Много анаболни стероиди причиняват това, което е известно като „вирилизация“ – промени, които се появяват поради високото наличие на андрогени в женския организъм. Андрогените са хормони, които всички произвеждаме, както мъже, така и жени, и по същество тестостеронът и дихидротестостеронът са първични. Разбира се, мъжете произвеждат около десет пъти повече от жените, а когато производството на андроген надхвърля необходимото количество при жените, могат да се проявят мъжки черти. Най-често срещаните вирилизиращи ефекти включват:

Тези странични ефекти при жените се проявяват когато препаратите не се прилагат правилно и особено когато се използват високо андрогенни стероиди. Едва ли има жена, която би се радвала на подобни странични ефекти! А както може да забележите, жените по подиумите (фитнес, бикини, физик и др,) и списанията изглеждат повече от женствено и винаги доста секси.
Много жени допълват диетата си с анаболни стероиди и никога не изпитват тези нежелани реакции. Причината е проста, те знаят как да ги използват и могат да разберат дали симптомите на вирилизация започват да се проявяват. Също така и че конкретният стероид не е за тях.

Как може да се избегне вирилизацията

За да стоите далеч от вирилизиращите ефекти, първото нещо е да избягвате силно андрогенни стероиди. Второто важно нещо е никога не използвайте инжекционни стероиди, ако сте начинаеща в употребата им. Инжекционните стероиди се задържат по-дълго в тялото, поради което не може да реагирате бързо при поява на нежелани реакции. Не е много сложно, но е много важно! Трябва да се знае, че всички анаболни стероиди носят ниво за евентуална проява на вирилизация, някои по-високо, някои по-ниско. Когато изберете анаболни стероиди, които носят ниски вирилизиращи свойства, рискът е много по-малък. Тъй като всички сме уникални, някои жени няма да понесат някои стероиди, въпреки че друга жена може да ги толерира перфектно. Всеки индивид е индивидуален и всеки различно ще усвоява препаратите.

Ключът към избягване на вирилизиращи симптоми е ясен: изберете по-сигурни и безопасни стероиди, които имат ниско андрогенно действие. На второ място, ако по някаква причина симптомите на вирилизация започват да се проявяват, незабавно преустановете употребата. След като спрете приема, ефектите ще се разсеят бързо. Ако пренебрегнете симптомите и продължите приема, страничните ефекти може да станат необратими. Във всеки случай, когато симптомите изчезнат, преди следващия прием, анализирайте причините за появилата се вирилизация! Дали дозата е била прекалено висока! – Може би просто се нуждаете от по-ниска доза, която е по-приемлива! – Може би имате нужда от различен стероид. Във всеки случай, ако сте умни и обръщате внимание на тялото си, може да го допълвате, без тези проблеми изобщо да се появят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *