Най-безопасните Стимуланти и Анаболни Стероиди за Жени

Безопасни анаболни стероиди за жени! – Ще си кажете: е има ли такива, все пак анаболите са производни на мъжкия полов хормон тестостерон! – Да, има няколко безопасни анаболи за жени с които ако не се прекалява с дозата и дължината на приема, няма да възникнат странични ефекти!
Безопасни анаболи за жени.
Повечето си мислят, че само жените културисти и тези в професионалния спорт приемат стероиди и стимуланти за атлетично тяло и повишаване на физическите възможности. Е да, но това не е така! – Напоследък, все повече жени, фитнес трениращи и модели, се обръщат към анаболните стероиди и стимуланти за подобряване на външния вид. Такива, с които могат да изгорят подкожните мазнини, да отслабнат и оформят едно красиво тяло, но които нямат опасни странични ефекти. – Затова, тук ще разгледаме само най-ефективните и безопасни анаболни стероиди за жени, с които не биха загубили своята женственост.

Безопасни Анаболни Стероиди за Жени


Както споменахме в статията „Употреба на Анаболни стероиди от Жени„, за да стоите далеч от страничните ефекти, не трябва да използвате високо андрогенни стероиди. Такива носят твърде голям риск за женствеността на жената и ако тя желае да я защити трябва да избягва такива форми. Имайки предвид това, остава въпроса: кои са безопасни анаболни стероиди за жени.

Анавар

Без съмнение, анаболният стероид номер едно за всяка жена е Оксандролон. По-известен и популярен под търговско име ANAVAR. Не случайно Анавара го наричат „женски стероид“! Той е достатъчно мек и в същото време ефективен, без да оказва влияние върху женствеността на жените. Вирилизиращ ефект с него е трудно да се прояви.

Причините, поради които Анавар е толкова безопасен за жените е, че това съединение е създадено за жени. Неговото андрогенно съотношение е най-ниското от всички анаболни препарати (24). Анавар е само на таблетки и активният му полу-живот е само 9-10 часа. Това означава, че дори да сте много чувствителни, можете да избегнете нежеланите реакции.

Анавар за отслабване е един от няколкото безопасни анаболни стероиди за жени.

Жени могат да понасят по 10 мг Анавар всеки ден изключително добре, с които се постигат добри резултати. Въпреки, че за повечето, дори до 20 мг на ден не са проблем. Във всеки случай рядко има нужда от повече от 10 мг на ден, но ако се желае повече, препоръчително е да увеличавате дозата с по 5 мг през 5-7 дни. Ако тялото ви реагира добре на 10 мг и искате да повишите, вземете 15 мг и се наблюдавайте, ако няма проблеми и искате още, повишете до 20 мг.

Повече не е нужно, все пак има нещо важно, което трябва да разберете. Колкото по-високо отивате с дозата, толкова по-голям е риска от вирилизация. Не е нужно да предизвикате такава, защото веднага трябва да преустановите приема. Във всеки случай, повечето жени могат да понесат по 10 mg Anavar дневно в продължение на 6-8 седмици изключително добре. В някои случаи дори по-дълго, ако е необходимо, но 8 седмици е максимална препоръка, като 6 седмици е оптимален вариант.

Примоболан

Друга опция сред най-безопасните анаболни стероиди за жени е Примоболан. Той е вторият най-женски анаболен препарат. Рискът от вирилизация е също нисък при този стероид. Но въпреки това, той все още има способността да причинява такива ефекти, така че винаги бъдете внимателни.

Има два варианта на този стероид. Единият е в орална форма (на таблетки), а другата е инжекционната (наречен Primobolan Depot). За жените, оралният вариант е за предпочитане заради краткия му полу-живот. Но от друга страна не е добре, защото е 17-алфа алкилиран и повечето се унищожава от черния дроб, което налага по високи дози! Поддържайте дозата си в умерени граници (20 до макс. 30 мг на ден), за да избегнете ненужните странични ефекти и да видите ефективни резултати, без да губите женските си черти.

Примоболан е един от по-безопасните анаболи за жени.

За напредналите, по добрият вариант на Примоболан е инжекционният – Primobolan Depot. Във всеки случай повечето жени ще открият, че добре толерират 100 мг на седмица от него. Приемът му обаче, трябва да е ограничен. Като безопасна времева рамка от 4 седмичен цикъл е достатъчен, а максималният не повече от 6 седмици. Начинаещите, желаещи да използват инжекционната форма, може да опитат по 50 мг на седмица.

Станозолол (Винстрол / Стромба)

Друг от по-безопасните анаболи за жени е Станозолол. Това е един от най-популярните анаболни стероиди за жени и мъже, търсещи релеф или отслабване. Доста подходящ е за намаляване и изгаряне на мазнини при жените. Той също се произвежда в две форми, инжекционна и орална. Инжекционната е по-известна като Винстрол, а оралната като Стромба. Инжекционният вариант не се препоръчва за жени! Той е с висока концентрация на 1 мл. разтвор, затова няма да има коментари по него.

Бесопасен прием на винстрол за жени. Дори със своя нисък андрогенен показател, неправилната употребата на Станозолол или прекалено дългият му прием, може да доведе до признаци на вирилизация. Той повлиява по-силно нивата на тестостерон в организма и прилагането му трябва да е внимателно.

За да се сведе до минимум вероятността от поява на странични ефекти, добре е дневната доза да бъде не повече от 5 мг. С нея ще са налице добри резултати, като рискът ще е сведен до минимум. Някои жени могат да опитат и 10 мг на ден, но само след като са имали опит с по ниската доза. Цикъл с винстрол за жени не трябва да бъде повече от 4-6 седмици.
Приемането на този или други стероиди чрез инжектиране ще избегне повишаване на чернодробните ензими. Ако искате да използвате инжекционен Winstrol, дозата не бива да е повече от 10 мг през ден (на всеки втори ден), в продължение на 4-6 седмици.

Безопасни Стимуланти за Жени


Докато горните стероиди могат да осигурят доста добри резултати, има и други стимуланти, подобряващи производителността. Те могат да се добавят за да се увеличи истинското физическо усъвършенстване. Има няколко специални елемента, които могат да бъдат добавени към вашата подготовка. Ще ги изброим, но ако не знаете как да ги използвате, винаги се придържайте само към най-сигурните и безопасни стимулатни.

Кленбутерол

Сред най-безопасните спортни стимуланти за жени, на първо място се нарежда Кленбутерол. Той не е нито стероид, нито хорманален препарт, това е бронходилататор. Неговото първично действие е да разширява бронхиалните пътища на белите дробове, позволявайки повече кислород да проникне в тях. А неговото странично действие е: леко увеличаване на телесната температура и повишаване на метаболизма, кеото го прави много добър термогенетик.

Така че, това е страхотен препарат за изгаряне на мазнини. А в комбинация от Анавар с Кленбутерол, или Винстрол с Кленбутерол, ефектите са поразяващи.

Хормон на растежа (HGH)

От всички стимуланти за добра спортна форма и добър външен вид, човешкият растежен хормон (HGH), трябва да е вашият избор номер едно! HGH е високо анаболен и няма да предизвика вирилизация дори във високи дози. Напротив, той ще ви направи още по-красиви и привлекателни. Правилното използване на Хормона на растежа носи много положитлени аспекти за индивида. Чрез него може да изчистите мазнините и да оформите, стегнете или увеличите мускулите си. Можете лесно да стопите ненужните мазнини дори в много проблемните зони. Употребата на растежен хормон от жени, дори от не трениращи е много популярна напоследък! Той има страхотните свойства да забавя стареенте, да подобрява състоянието на кожата, ноктите и косата. Чрез изплзване на растежен хормон ще имате стегнат и по-младежки външен вид!

Растежен хормон за жени. Безопасни спортни стимуланти за жени.

Растежният хормон може да се ползва до 6 месеца без прекъсване в дози от 1 до 3-4 единици на ден! Оптимална доза за жени е 2 единици на ден. Съответно за по-високи резултати може да слагате по 3 до максимум 4 единици!

По-сериозни и не толкова безвредни спортни стимулатни за жени


Това са силни стимуланти и ако не знаете как да ги използвате, винаги се придържайте само към по-сигурните и безвредни стимулатори.

Т3 / Tiromel – Трийодтиронин

Т3 или Тиромел е тироиден хормон! Той е изключително мощен инструмент за загуба на мазнини и ако не го използвате правилно изобщо не е безопасен! В случй, че не знаете как да го използвате или имате проблеми със щитовидната жлеза или сърдечносъдовата система, забравете за него!
Т3 много силно повишава обмяната на веществата! Ако не се комбинира с някакъв анаболен препарат, той може да изгори не само подкожните мазнини, но и да намали мускулната тъкан! Употребата му трябва да се ограничи само при диета и продължителност от 4 до максимум 6 седмици, така че да не причини увреждане на щитовидна жлеза.

Ефедрин

Ефедрина е симпатикомиметичен амин, който също е мощен инструмент за отслабване и горене на мазнини. Той има силен стимулиращ ефект. Силно стимулира нервната и двигателна система, което е предпоставка за по-добри постижения. Повишава силовите показатели, увеличава издръжливостта, изостря сетивата и подобрява концентрацията.
Ефедрин НЕ трябва да се приема от хора с заболявания, като: високо кръвно налягане, хипертироидизъм, сърдечни аритмии и пресен миокарден инфаркт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *